Fria over Zee: 12 april – 29 mei 2015

posterVoor alweer de vijfde keer maken leden van FRIA -de vakvereniging beeldend kunstenaars in Friesland- de oversteek naar Ameland om onder de noemer ‘FRIA over zee’ hun werk gezamenlijk te exposeren.

Een lustrumeditie dus!

Met meer deelnemers dan ooit, op 7 toplocaties. 25 Beeldend kunstenaars, werkzaam in verschillende disciplines, tonen schitterende en verrassende keuzes uit hun werk. Er is behalve dit lustrum nóg een reden voor een feestelijk tintje: dit jaar bestaat FRIA 30 jaar.

Om die reden is aan alle kunstenaars gevraagd om speciaal voor de overzichtstentoonstelling in Galerie November in Nes een werk te maken van 30 bij 30 cm. Deze overzichtstentoonstelling geeft met zijn 25 werken een goed beeld van wat u dit jaar van Fria over zee kunt verwachten en is daarom een prima startpunt.

Op onderstaand overzicht ziet u waar u het werk van Fria kunt tegen komen en wat de openingstijden van de verschillende locaties zijn. Dit overzicht staat tevens in het handige programmaboekje, dat u gratis vanaf alle expositielocaties kunt meenemen. Wilt u de digitale versie van het programmaboekje? U kunt het hier als PDF downloaden.

Fria over Zee: 12 april – 29 mei 2015

locaties fria over zee 2015

2016-11-07T16:46:51+01:00