project BOSK II

Wat kunnen wij van bomen leren…

Voor deze expositie in het gemeentehuis te Leeuwarden hebben kunstenaars van FRIA, de beroepsvereniging beeldend kunstenaars, zich laten inspireren door het project BOSK, met als ondertitel ‘wat kunnen wij van bomen leren’… Ze hebben zich laten verleiden door de verbinding, ontmoeting, schoonheid, kracht en hun relatie met bomen…

Dit is een deel van de grote expositie die in van mei t/m augustus 2022 te bewonderen was in de NHL Stenden Hogeschool.

Deze expositie loopt van 15 juli t/m 30 augustus 2023 en is tijdens de openingsuren te bekijken.

De toegang is gratis. Wees welkom!

deelnemende kunstenaars zijn:

Jan Adamse Suzan Bosch Wia Bouma Egbert Jan Brink Hennie Dijk-Stel Esther Eggink Rommy Hofstra Truus Huijbregts Happy van der Heide Joke Lunsing Janna van der Meer Han Reeder Wim Reimert Aukje Reitsma Joke Stapensea Saskia Wagenvoort Oesje Zegel Anja Zwanenberg

BOSK. WAT KUNNEN WIJ VAN BOMEN LEREN… 15 -07 T/M 30-08 2022 Gemeentehuis Leeuwarden

ma-vrij van 08.30-17.00 uur en op donderdagavond tot 19.30 uur.

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden