FRIA over ZEE

Kunstenaars verruilen de wal voor Schiermonnikoog

Het is niet de eerste keer dat leden van FRIA, de vakvereniging beeldend kunstenaars, de oversteek maken naar een van de Waddeneilanden. Deze zomer exposeren acht kunstenaars in het gemeentehuis van Schiermonnikoog. De kunstenaars hebben zich laten verleiden door de zee, de kleuren, het licht, de schoonheid en de vergankelijkheid.  Het is een mooie mix van schilderijen, fotografie, textielkunst, keramiek en objecten. U bent welkom van 11 augustus t/m 25 oktober in het Gemeentehuis te Schiermonnikoog tijdens de openingstijden.

deelnemende kunstenaars zijn:

Eva Ouden Ampsen

Joris Collier

Gerdie de Jong

Elise Klinkert

Joke Lunsing

Wim Reimert

Karin Stevers

Saskia Wagenvoort

11 augustus t/m 25 oktober 2023 Gemeentehuis Schiermonnikoog

Nieuwestreek 5, 9166 LX Schiermonnikoog

openingstijden 08.30-12.00 uur